{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Seks skandal u Crnoj Gori: Intimni video iz ureda bivšeg ministra na YouTubeu

27.3.2013. u 15:26
2
Seks skandal u Crnoj Gori: Intimni video iz ureda bivšeg ministra na YouTubeu
2
Na videoservisu YouTube objavljeni su snimci iz kabineta crnogorskog političara Miroslava Ivaniševića, predsjednika Senata Državne revizije te bivšeg potpredsjednika crnogorske vlade i ministra finansija. Na obje snimke Ivanišević je u kabinetu s nepoznatom ženom.


Na prvom snimku, koji je objavljen 17. marta, na početku se vidi obučen Ivanišević i noge djevojke. Nakon toga slika je zamračena, ali se čuje dijalog između njih, a potom i uzdasi. Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe, čiji je identitet on potvrdio za crnogorski portal Vijesti.me, u najvećem dijelu je vulgaran.

Djevojka u jednom momentu kaže: “Debelo ću ti naplatiti ovaj seks”. Potom joj Ivanišević govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: "Ta kola si mi ti kupio".

Na drugom snimku Ivanišević stoji u boksericama, potkošulji i čarapama. Nakon toga oblači košulju i govori djevojci: "Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebala da plaćaš."Zatim, dok zakopčava košulju prilazi stolu i provjerava mobitel. Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu:

"Zamisli ti sad što bih ja mogla da uradim sa ovim", što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.

Ivanišević je za Vijesti.me kazao da je snimak u njegovom kabinetu nastao "van radnog vremena" i da ženska osoba koja je sa njim u kabinetu snimak koristi kako bi nastavila sa ucjenama.

On je sinoć negirao da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimku sa njim V. Đ. I. koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: