Hrvatska
0

Sanader i Bebić čestitali Ramazan

FENA
Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader i predsjednik Hrvatskog sabora uputili su danas, u povodu početka svetog mjeseca Ramazana, čestitku hadži Ševku ef. Omerbašiću, muftiji i predsjedniku Mešihata islamske zajednice u Republici Hrvatskoj i svim islamskim vjernicima, javlja Hina.

"U povodu početka Ramazana, svetog mjeseca posta i duhovne obnove, poštovanom gospodinu Omerbašiću i svim islamskim vjernicima u Hrvatskoj, upućujem iskrene čestitke. Neka vrijeme blagdanske pripreme bude prigoda za obnovu ljudskih i moralnih vrijednosti te poticaj za obavljanje uzvišenijih i plemenitijih zadaća", navodi se u Sanaderovoj čestitci.

"Poštovani gospodine Omerbašić, Vama, kao i svim pripadnicima islamske zajednice u Hrvatskoj upućujem u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora te u moje osobno ime najiskreniju čestitku povodom početka obilježavanja svetog mjeseca Ramazana. Svima od srca želim da Ramazan protekne u ozračju iskrenog zajedništva, solidarnosti i ljubavi prema bližnjem, te da, osnažene vjere i s mirom u srcima, spremnije dočekate iskušenja života", stoji u čestitci predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića.