Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju oni ruske plaćenike kao BiH
Makedonije u EU 2025
How yes no, niti jedno poglavlje nemaju otvoreno
Makedonci su dobar narod. Dobrodosli pod kisobran sigurnosti i mira! Sada iz petnih sila krenite ka EU skupa s ostatkom Balkana! Naravno, HR nikada, ni u ludilu, nece sabotirati EU/ NATO put svoga najvaznijega susjeda jer bez BiH ni EU ni NATO nisu cjeloviti. Vrijeme je da unutar BiH svi shvatimo da je zajednistvo, suradnja i uzajamno pomaganje od interesa za sve 3 strane. Suludo je tapkati u mjestu i pakosno se inatiti... Budimo ljudi i prijatelji! Sretan Dan neovisnosti!
Sve je to tačno što si rekao. Jedini mali problem je u svemu ovome što su na albanskoj strani uglavnom zadrigli nacionalisti koji ovo doživljavaju kao vjetar u leđa. Ali dobro, nadam se da će ih urazumiti i da će se okrenuti boljim stvarima.
Sabor nije hrvatski to je sorošovski sabor.... Malo je igrača u Evropi poput orbana