|

RIT Croatia osigurao fond stipendija veći od 320 hiljada eura

RIT Croatia osigurao fond stipendija veći od 320 hiljada eura
0
Sponzorirani članak
16.12.2013. u 09:25
0
komentara
0

dijeljenja
Visoka škola RIT Croatia (donedavno poznata pod imenom Američka visoka škola za management i tehnologiju) raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za upis u 2014./2015. akademsku godinu.


Fond stipendija iznosi više od 2,5 miliona kuna (oko 327 hiljada eura). Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Svake godine RIT Croatia ulaže značajna sredstva u stipendije, a prošle godine više od 60 posto studenata upisalo je studij s nekim oblikom finansijske podrške. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije.

Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, finansijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.

Veliki interes i rokovi za prijavuKao i svake godine, interes studenata za dobijanje stipendije je vrlo visok. Prijave se primaju do 15. februara, a rezultati će biti objavljeni 15. marta 2014.

Prijavite se na vrijeme putem obrasca za prijavu.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: [email protected] - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link stipendije.


Visokokvalitetni obrazovni programi fokusirani na razvoj uspješne karijereRiječ je o tri vrlo popularna obrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku: Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Vrhunski programi koji se izvode uz uptrebu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među ostalim kampusima RIT-a (Rochester (New York) i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalizirana birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.