Regija
1

Putnicima voza Beograd-Bar će biti vraćen novac

SRNA
Ministar saobraćaja Srbije Aleksandar Antić i generalni direktor "Železnica Srbije" Dragoljub Simonović izvinili su se danas putnicima koji su 32 sata putovali vozom od Beograda do Bara i naložili da im se vrati novac za karte.

U saopštenju iz ovog preduzeća navodi se da će svim putnicima iz voza biti vraćen novac za kupljene karte za putovanje između Beograda i Vrbnice, do granice sa Crnom Gorom.

Simonović i Antić naložili su nadležnim rukovodiocima u "Železnicama Srbije" da utvrde razloge zakašnjenja i u skladu sa tim pokrenu postupak disciplinske odgovornosti, a o utvrđenim činjenicama javnost će biti odmah obaviještena.

Međunarodni voz koji je krenuo preksinoć iz Beograda za Bar na odredište je stigao jutros u četiri sata, nakon putovanja od 32 sata.

Prema pisanju medija, iz stanice u Beogradu krenuo je u ponedjeljak u 21.30 sati, sa 80 minuta zakašnjenja, a potom se pokvario u Barajevu, gdje je stajao 11 sati.

U tunelu kod Kolašina, zbog nevremena i udara groma u stanicu stajao je sedam sati, a na odredište u Bar stigao je jutros u 4.00 sata.