Regija
0

Pukanić tvrdi da suprugu nije optužio kao naručitelja atentata

FENA
Suvlasnik Nacionala Ivo Pukanić danas je demantirao kako je svoju suprugu na policiji optužio da je naručila njegovo ubojstvo, što su prijepodne objavili neki novinski portali.

Prema pisanju medija Pukanić je policiji ispričao da je prošlog tjedna ispred kuće u Ilici na njega pucao muškarac pod imenom Renato, koji je Mirjani Pukanić navodno prodavao kokain.

Pukanić je takve tvrdnje demantirao ističući da je to potpuna laž. "Nažalost, to nije jedina izmišljotina hrvatskih novinara koji prate zbivanja koja se vezuju uz mene i moju suprugu", navodi Pukanić u priopćenju.

Inače, policija je prijepodne novinarima ustupila fotorobot navodnog napadača nacrtanog prema opisu koji je policiji dao Pukanić.

Riječ je o neobrijanom muškarcu oko 30-35 godina starosti, visine oko 190-195 cm, okrugle glave i pravilnih crta lica. Pretpostavlja se da ima smeđe oči, a u trenutku događaja bio je odjeven u kraću jaknu sivo-maslinaste boje s patent zatvaračem te svjetloplave traperice.

Na glavi je nosio tamnosmeđu pletenu kapu, a na nogama je imao tamnije cipele, poput gojzerica s debljim đonom.

Navodni pokušaj ubojstva Ive Pukanića dogodio se u srijedu desetak minuta prije ponoći, samo nekoliko sati nakon što je Državnom odvjetništvu prijavio da ga nepoznata osoba ucjenjuje.

Neslužbeno se doznaje da je Pukanić u Državnom odvjetništvu ispričao da ga ucjenjuje i prijeti mu suprugin diler, koji traži isplatu njezinih dugova.