{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pronađena krv Antonije Bilić u Paravinjinom kamionu

S
5.7.2011. u 15:00
1
34
Pronađena krv Antonije Bilić u Paravinjinom kamionu
1
Pronađena krv Antonije Bilić u Paravinjinom kamionu
Antonija BIlić
U kamionu Dragana Paravinje pronađeni su tragovi, tačnije dvije kapljice krvi, ali ministar unutrašnjih poslava Hrvatske je istakao da vjeruju da je Antonija još živa, te da se tako postavljaju.
Ronioci i kanuisti oko 13 sati su prekinuli potragu nakon što su pretražili jezero Miškovce, te stari tok jezera Zrmanje, odnosno najdublji dio akumulacijskog jezera. U srijedu će se potrazi pridružiti i ekipa speleologa koji će pretražiti jame oko Zelengrada i Bilišana, objavio je portal 24sata.hr.

U potragu je u utorak bilo uključeno 150 ljudi. Nivo vode u jezeru Brljan je spušten za više od metar i pol, ali još nema tragova koji bi otkrili da je monstrum Paravinja tu bacio tijelo Antonije Bilić iz Drniša..

"Osumnjičeni Dragan Paravinja je u više navrata tvrdio da je ovo mjesto na kojem je preko ograde bacio tijelo nestale djevojke, radi čega ga na ovaj način provjeravamo. Kad se u srijedu jezero isuši, policijski službenici će pomno i detaljno pregledati i pretražiti dno jezera kako bi našli tijelo ili u suprotnom da bi u potpunosti isključili mogućnost da se ovdje nalazi. Postoji dosta sumnji u iskaz Dragana Paravinje pa se usporedo s Brljanom istovremeno pretražuju i druge lokacije na ruti njegovog kamiona od 7. juna, koje su pogodne za bacanje i skrivanje tijela", rekao je Predrag Brkopac.

Ana Bilić, Antonijina sestra, rekla je za Večernji da Paravinji ne vjeruju ni riječi, sestru traže živu, te nikad neće odustati od potrage.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: