{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promocija evropske vrijednosti u studijama prava Jugoistočne Evrope

7.12.2012. u 16:28
0
1
Promocija evropske vrijednosti u studijama prava Jugoistočne Evrope
0
SEELS Network osnovan je 25. marta 2011. godine s ciljem unapređenja istraživačkog rada, profesionalnih i obrazovnih aktivnosti i konekcija vezanih za pravne profesije, kao i u svrhu institucionalizacije regionalne saradnje na poljima pravnog obrazovanja, istraživanja, obuke i objavljivanja radova.

SEELS Network čine Pravni fakultet u Tirani, Pravni fakulteti u Sarajevu i Zenici, Pravni fakultet u Zagrebu, Pravni fakultet u Rijeci i Splitu, Pravni fakultet “Iustinianus Primus” u Skoplju, Pravni fakultet Crna Gora, Pravni fakultet u Beogradu, Pravni fakultet u Nišu i Pravnifakultet u Kragujevcu.

SEELS obuhvata sve pravne discipline i oblasti s regionalnim ili vangraničnim dimenzijama u sklopu svog pristupa koji se sastoji od obrazovanja i istraživanja a čiji cilj su tri važne grupe: studenti (dodiplomski, postdiplomski, doktorski i postdoktorski), akademsko osoblje (regionalno, međunarodni predavači i istraživači) i pravna zanimanja (notari, advokati, sudije, sudski izvršitelji, itd.).

Tokom protekle i ove godine, SEELS Network je organizovao tri treninga, tri konferencije, jednu ljetnu školu, jedan postdiplomski kolokvijum te proizveo više od pedeset naučnih radova i objavio pet knjiga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: