{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pripadnik crnogorske tajne službe prijetio turistima iz Srbije i Hrvatske

4.8.2013. u 15:27
2
31
Pripadnik crnogorske tajne službe prijetio turistima iz Srbije i Hrvatske
2
Pripadnik crnogorske tajne službe prijetio turistima iz Srbije i Hrvatske
Budva
Službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore Nikola Laušević prijetio je u Budvi turistima iz Beograda i Metkovića da će ih ubiti, pišu Vijesti.
Vladimir Ivanović iz Beograda i Stipe Borovac iz Metkovića vjerovatno neće skoro poželjeti da dođu na crnogorsko primorje nakon onoga što im se desilo u Budvi 21. jula.

Ivanović tvrdi da su bez ikakvog povoda na njega, njegovog prijatelja Borovca i njihove djevojke nasrnuli službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost Nikola Laušević i njegov prijatelj, službenik Ministarstva održivog razvoja Davor Vuković

"Borovac i ja smo krenuli da kupimo hranu, a naše djevojke su nastavile šetnju prema plaži. Usput su ih zaustavila dva nepoznata momka i započela komunikaciju s njima. Vrlo brzo smo se Borovac i ja pridružili društvu i uključili se nenametljivo u konverzaciju, ipak dajući do znanja momcima da se radi o našim djevojkama", priča Ivanović.

On kaže da je Vukoviću i Lauševiću, koji su, prema njegovim riječima, bili "vidno pijani" zasmetalo njihovo prisustvo.

"Laušević je izvadio službenu legitimaciju ANB i krenuo da nas privodi zajedno sa djevojkama. Ubrzo nakon toga Vuković je fizički napao mene, a Laušević Borovca. Posle kratkog fizičkog obračuna došla je patrola policije i sve nas privela u policijsku stanicu Budvi", kaže on.

Laušević i Vuković su kažnjeni i zbog prijetnji upućenih Ivanoviću i Borovcu u stanici policije u Budvi, a u Agenciji za nacionalnu bezbjednost je potvrđeno da je protiv Lauševića pokrenut disciplinski postupak.

U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka piše da je Vuković u hodniku Centra bezbjednosti u Budvi prijetio Ivanoviću i Borovcu riječima: "Bog vas je spasio večeras, sljedeći put ću vas sve pobiti".


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: