Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi jos nismo uspjeli provesti tender za nabavku reagenasa, pa ni ne znamo imamo li i koliko zarazenih imamo.
Trebate zajam? Obratite se Altara zajmovima putem e-maila na [email protected] ili preko WhatsAppa na +3197005030217 za kredite u rasponu između 5000 i 500 000 USD uz samo 8% kamatne stope.
Prestanite vise strah utjerivati ljudima. Svaki dan umre 24.000 ljudi u svijetu od gladi, govna ona medijska.
@Herc3gStjepan Kupiti paket ulja, 25kg brasna, secera, kafe.. Samo se osigurati, to ce nas sigurno spasiti hahahaha :'D
@Herc3gStjepan Narod bukvalno umire od ovog i siri se a tebi djeluje kao propaganda. Kako poredis glad i coronavirus, nisi normalan
Vjerujem da će bit zabilježen pad posjete Zagrebu i Hrvatskoj od strane ovih 'naših' Hrvata u narednom periodu, čak će i rođenu rodbinu odgoditi s posjetama ..
Narod ko telad, kupuje namirnice da se osigura ne razmisljajuci o tome kako ce na posao ici, platiti racune i slicno. I uz to vjeruje u sve sto procita, zavedene ovcice..
Ima i u nas,ali ga ukrali ovi iz SDA😊
Samo da virus udje u RS, bice Rock n Roll