Regija
0

Potraga za Antonijom Bilić kod mjesta Paravinje

FENA
Antonija Bilić
Antonija Bilić
U intenzivnoj potrazi za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić jutros se nastavlja s isušivanjem brljanskog jezera uz most, a među ostalim pretraživat će se i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca te područje oko mjesta Paravinje, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Danas će se pretraživati tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljan, zatim dionica ceste od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani, zatim skretanje za Paravinje i pretraga područja oko toga mjesta. Osim toga pretraživat će se i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca, navodi se u saopćenju.

U pretrazi danas sudjeluje više od 150 osoba, i to većim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije, hrvatske vojske, gorske službe spašavanja te vatrogasaca.

Policija i dalje provodi detaljna kriminalističko-analitička istraživanja svih pribavljenih podataka i obavijesti, ističe se u saopćenju.

Antonija Bilić (17) nestala je 7. juna dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Sumnja se da je ubio 42-godišnji Dragan Paravinja, koji je nakon hapšenja u BiH priznao zločin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku.