Afera "prostitutka"
0

Poslanik radikala Sulejman Spaho u "klinču" sa plesačicama

Sarajevo-x.com
Poslanik Srpske radikalne stranke Sulejman Spaho, koji je osumnjičen da je pozvao prostitutku Suzanu R. u Skupštinu Srbije, uhvaćen je kako u noćnom klubu dira i novcem kiti polugole plesačice.

Spaho, međutim, i dalje tvrdi da nema nikakve veze sa aferom "prostituka" i da su mu sve optužbe namještene. On je najprije rekao da su fotografije do kojih je došao srbijanski list Press falsifikat. Kada su mu novinari tog lista rekli da je utvrđeno da su fotografije autentične, Spaho je optužio "naprednjake koji vole muškarčiće".

Poslanik SRS-a Sulejman Spaho snimljen je 1. septembra 2008. godine u diskoteci "Malibu" u Loznici kako pipka i novčanicama od po hiljadu dinara kiti polugole go-go plesačice.

Na prvoj fotografiji poslanik Spaho u 00.57 sati šapuće nešto na uho oskudno odjevenoj brineti. Na drugoj slici, snimljenoj u 01.19 sati, Spaho je već u društvu golišave plavuše koja se naočigled svih gostiju uvija ispred vidno raspoloženog radikala, a već na sljedećoj on je kiti parama.

Spaho, koji inače živi u Loznici, najprije nam je juče rekao da nikada u životu nije ušao u tu diskoteku.

"Pa, ja i ne znam da postoji neki klub pod tim imenom. Politika i porodica, koji su mi na prvom mjestu, ne dozvoljavaju mi takvo raskalašno ponašanje", rekao nam je Spaho i odmah spremno ustvrdio da je u pitanju fotomontaža.

Na pitanje Pressa da li se tačno sjeća gde je bio 1. septembra 2008. godine posle ponoći, on je odgovorio:

"Šta ste rekli? Kada? Ma, naravno da se sjećam. Bio sam u svojoj kući, spavao sam u svom krevetu, sa svojom ženom. I znate šta? Znam ja dobro ko mi to sve pakuje! Ali, neću da kažem", rekao je Spaho.

Kada mu je objašnjeno da je utvrđena autentičnost fotografija, Spaho je rekao da novinari pišu šta hoće.

"Uostalom, bolje i da budem snimljen sa lijpim ženama nego da se kao naprednjaci slikam i volim sa muškarčićima", dodaje poslanik SRS-a.