Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sigurno su bez razloga je priveli , a kao drugo kad si trudnica ležiš kod kuće i miruješ , a ne ideš protestovati i praviti probleme .
To nije moguće svi su dobrice i poštenjačine , koga god privedu on je nevin zanimljivo , znate da kenjate i napadate policiju , a kad vas neko opljačka ili se pojavi budala poput Gačića onda istoj toj policiji cmizdrite i jaučete .
Na ovom Balkanu ne smijes ni A protiv vlasti reci. Jer te odma proguta crna rupa. Oni u Francuskoj ruke gube u protestima. Eno cak i na Haitiju protestuju.
Glupa Servkinja.
Koji q**c je dolazila na proteste trudna? Trazila, dobila. Boze sacuvaj
I jos sjedi na betonu. Ma bravo