|

Policija na tragu sudioniku u Pukanićevu ubistvu

Policija na tragu sudioniku u Pukanićevu ubistvu
0
F
FENA
16.11.2008. u 10:03
0
komentara
0

dijeljenja
Policija na tragu sudioniku u Pukanićevu ubistvu
Steže se obruč oko Bojana Gudurića, zvanoga Bajone, jednog od osumnjičenih za sudjelovanje u atentatu na suvlasnika Nacionala Ive Pukanića, objavljeno je u subotu na internetskim stranicama novosadskog lista Dnevnik.
"Ne bi bilo iznenađujuće da Gudurić bude uskoro uhapšen u Novom Sadu, koji se navodi kao mjesto boravka u njegovoj iskaznici, i u koji se prema informacijama policije vratio poslije atentata", piše list.

Policija je u proteklih nekoliko dana obavila informativne razgovore s više osoba, doznaje Dnevnik neslužbeno.

"Prema našim izvorima, nedavno je iz Italije u Novi Sad došla djevojka s malim djetetom, za koju se pretpostavlja da je u bračnoj vezi s Gudurićem. Policija je potom nju i njezina oca iz Stare Pazove u srijedu navečer kod Sajma "zamolila" da službenim vozilom odu na razgovor. Kod ovih osoba, inače skromnog materijalnog stanja, zatečena je velika količina deviza", navodi list.

Privođenja na razgovor tim povodom bilo je i s drugih novosadskih adresa, ali nikom nije određena mjera zadržavanja, prenijela je Hina.

Gudurića se sumnjiči da je sudjelovao u ubojstvu Pukanića i direktora marketinga Nacionala Nike Franjića tako što je aktivirao eksploziv pokraj automobila.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.