Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bleiburg, postrojavanje ravnogorskog cetnickog pokreta, pokret selefija........dobro je pa svijet na nas jos uopste gleda kao na ljudska bica a ne kao na otpad ljudski........nismo normalni......
Malo povukao rucnu aaaåaaa
Jedni se okupljaju u Bleiburgu, drugi u Višegradu, a treći u Sanskom Mostu slave pobjedu Osmanlija nad Bosnom!
Ustase su najvece zlo za covjecanstvo
A koga to gospodine oplakujete tamo pa Sabor financira troskove, NDH zlocince koji su bjezali od pravde, znaci da se jos niste odrekli mracne fasisticke proslosti sto su davno ucinili vasi idoli Njemci i ogradili se od te sramne proslosti,
obrisite opet: @satnik Pa vidis i oni koji su pobijeni, baceni u jame ili zaklani od strane ustasa su imali sasvim pravedno sudjene i proglaseni krivima. Izgleda da tebi nije poznato da su te fine ustase (a bogami i cetnici )najvisevolili da rade u tisini -nozem ili maljem u zatiok. Proguglaj mali pa nadji sliku gdje jedan ustasa baca dijete u zrak a druga ga docekuje na noz. Happy now?
Zasto mi brisete komentare???????? @satnik Pa vidis i oni koji su pobijeni, baceni u jame ili zaklani od strane ustasa su imali sasvim pravedno sudjene i proglaseni krivima. Izgleda da tebi nije poznato da su te fine ustase (a bogami i cetnici )najvisevolili da rade u tisini -nozem ili maljem u zatiok. Proguglaj mali pa nadji sliku gdje jedan ustasa baca dijete u zrak a druga ga docekuje na noz. Happy now?
Lazes isao bi ti rado da se ne plasis prozivki.
Boli nekog ku*ac !
hajd bogati, čuj to. nećeeee, a šta mu bi??
Ovaj pedercic hrvaski sto se po Briselu cmarise 😄😁
idi u pm