Nakon bombe ispred njegove kuće
0

Piksi: Nemam neprijatelje, neka policija radi svoj posao

SRNA
Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi
Poznati fudbaler i trener Dragan Stojković Piksi izjavio je da je šokiran viješću da je aktivirana bomba u dvorištu njegove porodične kuće u Nišu, ističući da nije imao neprijatelje.

Stojković očekuje da će policija utvrditi ko je počinilac.

"Ne želim da optužujem nikog unaprijed, suludo je. Za ovo što se desilo, malo je reći da sam šokiran. Sada je na policiji da dođe da istine, u istrazi koju je pokrenula, jer je to u interesu svih, a naročito mene", rekao je Stojković za beogradske medije.

On je dodao da nema neprijatelje, ali da ovo ipak nikog ne može da ostavi ravnodušnim.

"Ostavlja ukus gorčine. Sve što mogu u ovom trenutku da kažem bilo bi suvišno, čak smatram da možda ja u ovoj priči i nisam u pitanju. Znam šta sam radio, kako sam radio tako ne ostavlja u meni nikakvu bojazan da je meni bilo namijenjeno. Ostavljamo policiju da radi svoj posao, imam povjerenje u njih da će na kraju utvrditi ko je nalogodavac", rekao je Piksi.

U trenutku eksplozije u kući je bila majka Dragana Stojkovića - Desanka koja nije povrijeđena.

Prema nezvaničnim informacijama, ekplodirala je ručna bomba kašikara. 
Kuća Desanke Stojković u Pasi poljani, naselju udaljenom tri kilometara od Niša, nije oštećena, ali je u dvorištu vidljivo mjesto eksplozije. U policiji nisu mogli da preciziraju kada je eksplozivna naprava bačena.

Dragan Stojković Piksi je fudbalsku karijeru započeo u niškom Radničkom, a zatim je igrao za Crvenu zvezdu i reprezentaciju. Sada je fudbalski trener u Japanu.