Otkriven identitet
843

Penzioner iz Zagreba koji je nasmijao regiju tvrdi da je bio prvi maneken u Jugoslaviji

Klix.ba
Screenshot
Screenshot
Penzioner iz Zagreba koji je postao hit na internetu kada su ga pitali plaši li se gripe zove se Talijat Selmani i za sebe tvrdi da je bio prvi maneken u Jugoslaviji.

Ekipa Jutarnjeg lista razgovarala je s ovim penzionerom koji je postao hit na internetu kada je izjavio:

"Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, pi*da ti materina".

Rodom je iz Albanije, a u Zagreb je došao 1960. godine nakon što se vratio iz vojske. Radio je u Hrvatskom telekomu i ukopčavao domaćinstva na telefonsku mrežu. Tako je upoznao cijeli Zagreb, ali uz dnevni posao imao je i još jedan. Naime, kako kaže, bio je i maneken.

"Ne samo maneken, nego prvi maneken u Jugoslaviji. Radio sam reklame za Varteks, Kamensko, reklamirao sam hranu, piće, u jednoj reklami sam glumio šeika za bivši Interkontinental, sadašnju Esplanadu. Za Pitralon sam snimao reklame još do prije deset godina", otkriva te dodaje da je neke reklame snimao i sa svojom suprugom, za koju kaže da je najljepša žena na svijetu.