Uhapšena dvojica muškaraca
26

Pedofilski horor u Smederevu

SRNA
U Smederevu (Srbija) su uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su obljubili maloljetne dječake, od kojih je jedan bio ometen u razvoju, dok su maloljetnog desetogodišnjeg sina jednog od osumnjičenih prisiljavali da to gleda.

Uhapšeni su 58-godišnji Toplica P. i 38-godišnji Darko M., koji su maloljetnike dovodili u svoje kuće. Osumnjičeni Toplica P. je, kako se navodi u saopštenju lokalne policije, posljednjih pola godine u više navrata u svoju kuću dovodio 17-godišnjeg dječaka ometenog u razvoju, i sa njim uz prijetnju imao seksualne odnose, prenosi "Blic".

On je u pomoćnoj zgradi i u svojoj kući, u istom periodu, imao seksualne odnose i sa svoja dva maloljetna pastorka starosti osam i 12 godina, dok je svog desetogodišnjeg sina primoravao da prisustvuje seksualnom činu. 

Osumnjičeni Darko M. takođe je u posljednjih pola godine u svoju kuću dovodio istog maloljetnika i sa njim imao seksualne odnose. On je u istoj kući u posljednja tri meseca seksualno zlostavljao djecu starosti 12 i 13 godina, dok je Topličin desetogodišnji sin primoravan da prisustvuje obljubi i kod osumnjičenog Darka.