Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVJELO SLOBODNO ALBANSKO KOSOVO BEZ GENOCIDARSKIH SRBOČETTNIČKIH TERORISTA 🇽🇰🇦🇱👐
Pacolli je bolji sa putinom nego Vučić to Srbi ne znaju, pare tj milijardu je zaradio na obnovi Kremlja ali đikanu znaju bolje 😂😂😂😂
Ovo je još jedan "šamar" Bošnjačkim političarima.Albanci nam svakodnevno pokazuju kako se treba ponašati prema zločincima i negatorima.Servija skoro pola svega što proizvede izvozi u Bosnu i na Kosovo i mi im finansiramo "stručnjake# koji negiraju genocid i ostala zla koja su napravili. P.S. Iz Servskog izvoza treba izbaciti FIAT pošto Servija od toga nema baš ništa čak ih još i dodatno finansira.
Ovaj pinokio primitivni Ivica Dačić -Daci bivši pravoslavni Albanac iz i Toplice-Istočno Kosovo(sada Srbija)čiji se otac doselio kao miliconer kolonista u Prizren da trenira strogoču nad Albanskim narodom je bio desna ruka Slobodana Miloševića 1999.god u organizaciji genocida nad Albancima Kosova.
Ovaj pinokio primitivni Ivica Dačić -Daci bivši pravoslavni Albanac iz i Toplice-Istočno Kosovo(sada Srbija)čiji se otac doselio kao miliconer kolonista u Prizren da trenira strogoču nad Albanskim narodom je bio desna ruka Slobodana Miloševića 1999.god u organizaciji genocida nad Albancima Kosova.
Albanci su prvi u Evropi 60(šezdeseti)godina nove ere primili kršćanstvo a Srbi tek poslije 1000 godina u 10(desetom)vijeku primili kršćanstvo.Albanci su na Kosovu do dolaska Turaka na Kosovo bili 90 posto pravoslavci i sve stare pravoslavne crkve na Kosovu su Albanske crkve.Kad su Albanci pod pritiskom Turaka prešli na islam srbi su sve albanske pravoslavne crkve prisvojili kao svoje.
Pa inače je vrlo " omiljen", taj isprdak iz Prizrena, na čitavom Balkanu. Najobičnija dvorska budala na Vučućevom dvoru!
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Na Kosovu živi samo 1 posto srba od cjelokupne populacije Kosova.U gradovima Kosova nema srba i oni žive getoizirani u nekoliko sela.
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Ivica Daćić-Daci ovaj srbizirani Albanac je bio desna ruka Slobodana Miloševića u organizaciji agresije na BiH,Hrvatsku i Kosovo i još je na vlasti u vladi ćetnićke vlade srbije.Ovaj agresor je sramota srpske diplomatije,ne poznaje jezik diplomatije,nema diplomatske manire,ne zna engleski jezik,veliki primitivac.
Zivjelo slobodarska država kosovo koja je započela odvajnje svega onoga sto su srbi oteli:kosovo,sandžak,vojvodina
Tako treba i BiH.
E čuj sad i šiptara i kod njih zločini najveći posle nacističke Njemačke. Nema kraja političkim igrama nad ljudskom nesrećom pa to ti je...
Ovako se to radi a ne kao nasi snobovi.. docekuju Vucica u Srebrenici a negira genocid.
jedini jezik koji srbi razumiju je onaj albanski i hrvatski,bosnjaci taj jezik nikako da nauce!