Gradonačelnik Makarske sve negira
0

Ožić Bebek: "Šeiku" nisam nudio prostitutke

Sarajevo-x.com
Gradonačelnik Makarske
Gradonačelnik Makarske
Nakon manifesta protiv jednodnevnih turista iz BiH koji je spustio sivi oblak nad Makarsku, sada se pojavila priča kako je makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek lažnom šeiku nudio prostitutke.

Naime, prije nekoliko dana makarskom gradonačelniku je došao poziv da se susretne s arapskim šeikom milijarderom u hotelu Meteor. U stvari se radilo o novinaru Večernjeg lista koji se prerušio u šeika i uspio prevariti gradonačelnika. Tokom večere Ožić Bebek je, prema novinaru Večernjeg, ponudio šeiku da uloži u razne investicije kao što je hotel Dalmacija, prozvao je Jadranku Kosor da ne mari za turizam u Makarskoj, da bi za kraj, bogatašu ponudio i usluge prostitutke.

Dnevnik.hr je kontaktirao gradonačelnika Makarske, a on je sve to porekao.

"Ne bih se ni sastao sa 'šeikom' no tada bi mi zamjerali da se u ovo vrijeme ekonomske krize ne želim naći s čovjekom koji bi možda investirao u Makarsku', rekao je Ožić Bebek za Dnevnik.hr.

Kaže da mu je šeik izgledao autentično. Govorio je arapski i s njim je bila prevoditeljica.

"Razgovorali smo o općenitim projektima koje planiramo u Makarskoj i na tome je sve stalo. Nikakve investicije mu nisam nudio, kao ni usluge prostitutke. Pa kako bih ja pobogu uopće došao do njih", pitao se Ožić Bebek kroz smijeh.

Dnevnik.hr piše kako je gradonačelnik negirao i to da je kritikovao hrvatsku premijerku Jadranku Kosor.

"Moja stranka je HDZ i ja nikad ne bih govorio protiv svoje stranke", rekao je Ožić Bebek uporno tvrdeći da je 90 posto članka laž.

"Istina je samo da sam se našao s njim i 'pao na foru", tvrdi gradonačelnik.

Motiv za cijelu podvalu gradonačelnik vidi u činjenici da je u toku izborna godina u Hrvatskoj, te da mnogi vide interes u blaćenju grada Makarske kao i njihove lokalne vlasti. Također je uvjeren kako mu ne slijede sankcije stranke "jer oni znaju da napisano nije istina", piše Dnevnik.hr.