Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase nadlezne institucije BIH ne zanimaju ovakve afere ? Sem kad je rijec o hapsenju Ministra Mektica i privodjenja novinara i forsiranja da oda izvor informacija! Tuga od drzave.
Špijuni u pokušaju! Samo sa Slovenijom nećete kao sa Bosnom.
@prettyberry Mi smo svoje napravili u vezi Piranskog zaljeva...
Hrvatska, Boga mi si ga ovdje popušila!
pizdite na neke izmišljene afere, a prije samo par mjeseci se kabadahija mekta javno hvalio da prisluškuju hrvatske dužnosnike i da je to normalna stvar... bošnje samo što ne svrše kad vide mektu i s. komšića... više ih vole neko aliju izetbegovića, bogića bogićevića i josipa krvnika broza zajedno.
ostojić je veći mrzitelj hrvatske čak i od mekte i sejde komšića... on je u opoziciji i glupo vam se na njega pozivat jer ga se ništa ne pita... inače voli tita isto kao mekta i sejdo k.
@Slavencico Slavene, sve onako sitno brabonjaš. Okoju ti je to?