Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da je ovaj Mektic zesca karikatura.
A ti Trol..
Ovaj Mektić je bolestan lik. Uskoro ostaje bez funkcije, biti će izbačen na ulicu pa je prolupao
U rvackoj je sve kvalitetno kaze covjek pa moramo mu vjerovati nije on covjek iz bajke
Koja je logika da špijun špijunira u autu konzulata zemlje za koju špijunira osim ako nema novca za renta car.
Haha...hrvatski "špijun" --novinar Mato okolo špijunira u autu Hrvatskog konzulata. Valda da ostane neprimjećen ...Ovo je loš vic i za bosance.
Ja jos ne vidjeh optuzenog da kaze da je kriv, uvijek "casni sude nisam kriv" a na kraju debela robija. Ovo je isto,hinje neće nikad priznati,a Mektic sigurno ima dokaze za ovakvu krupnu optužbi.Dojazati;pa put EU,neka ovim jadovimy prisjedne konacno.
Ove generacije, rođene poslije 95, se toliko mrze da baš nikakav zajednički život u budućnosti nije moguć. Facebook je "pao" na "toalet" rječnik, ono štose prije pisalo po javnim WC sad se kao "ozbiljno mišljenje" i "informacija" prenosi putem društvenih mreža, klixa i ostalih portala.
Mektic je rekao istinu,daba vam se pravdati
Ostaje da vidimo ko ce ostati trudan poslije ovog vaseg seksa samo bib molio odgovorne i nadzocne za realnost
Ja ovom čoveku vjerujem. Mektić se do sada toliko puta kompromitovao da ga se ne može više shvatati ozbiljno. Vjerovatno radi ono što Bakiru odgovara pri tome Bakir ostaje u sjenci. Pozivam Bošnjake da realno sagledaju stvari, da je istina što Mektić govori on bi prezentovao dokaze- ni oružja ni selefija.
jaki su ovi muslimani u bih kad ih jedino mektic i komsic predstavljaju 😂😂😂
A šta ćemo kad se pokaze da je Mektic upravu?
Nisam odavno ništa gluplje čuo... Ostojiću brini se za unutrašnju politiku i ostavi se susjeda!
Moj Ostojicu muslimane zulja izborni zakon i Covic a ovo nema veze s vezom.
HAHHAHA Rvatska šugava posla... o ovakvim vašim aktivnostim sam čuo i ranije. Možda Mektić nema specijalnih dokaza, al odgovorno tvrdim da to rvati rade godinama...motaju se oko Maoče već duže, rvatski obavještajci...čak je bio i jedan interesantan slučaj koji sam čuo od oca mog prijatelja, koji je pričao svoj doživljaj...Nije to nikakva laž, to je tako 100%
primio ga je Ostojic, ostojecki ..
cuj ovog pajaca, od SOA-e dobio izvjestaj, dobro je pa nije od kakve zavisne agencije 😂 koja komedija, to isto da mene optuze za ubistvo a ka kazem ne ne, moj brat kaze da nisam 😂