|

Optuženi za prevaru Šarićeve majke izvršio samoubistvo

Optuženi za prevaru Šarićeve majke izvršio samoubistvo
0
S
SRNA
14.11.2011. u 19:58
5
komentara
0

dijeljenja
Optuženi za prevaru Šarićeve majke izvršio samoubistvo
Milivoje Terzić (37) iz Pljevalja izvršio je danas samoubistvo u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, gdje je bio u pritvoru od 30. avgusta zbog optužbe za prevaru.
U saopštenju iz ovog zavoda navodi se da se Terzić objesio danas iza 13.00 sati o zaštitnu rešetku koja odvaja sobu od prozora. On se nalazio u pritvoru od 30. avgusta po rješenju o određivanju pritvora sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru.

Osnovni državni tužilac iz Kotora podigao je optužnicu protiv Terzića i Aksentija Ilijina iz Subotice zbog krivičnog djela prevare, jer su, kako se navodi, od 28. do 31. jula lažno prikazali da će za 300.000 eura izdejstvovati ustupanje krivičnog postupka iz Italije u Crnu Goru za sina oštećene Ivanke Šarić.

U saopštenju se navodi da je Terzića, po prijemu u Zatvor Podgorica, detaljno pregledao zatvorski ljekar i u njegovom zdravstvenom kartonu konstatovao da je psihosomatski zdrav.

"Prema izjavi zatvorskog ljekara, pritvoreni Terzić je djelovao stabilno i ništa nije ukazivalo na suicidne tendencije. Ovu konstataciju je potvrdilo i pet pritvorenih osoba", navodi se u saopštenju.

Terzić je, kako se navodi, bio smješten u šestokrevetnoj sobi, i dok su ostalih pet pritvorenika, u 13.15 sati izašli u polusatnu šetnju, on je ostao u sobi pod izgovorom da mu se ne šeta i za to vrijeme izvršio samoubistvo.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...