Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok vecina ne pokaze postovanje prema nama....boli nas k... za njih
Kazu da su slaveni i iliri nastali od srba!! Pa neka netko kaze da ima luđeg i zatucanijeg naroda u univerzumu?!
ON VOLI SVOJU ZEMLJU ON VOLI SRBIJU, ZBOG NJEGA CEMU U EVROPSKU UNIJU
Ovako gradjani Sarajeva pokazuju zelju za promjenama https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/07/f8/d9/de/hotel-europe-sarajevo.jpg http://depo.ba/media/pictures/2016/05/23/thumbs/574311ed-7af8-4798-8b0a-1b1fb0765237-nargila-pusenje-preview.jpg
Srbija nema prijatelja u susjednim zemljama bivše Srboslavije.Sto godina je srbija vršila represiju nad svim narodima bivše države kroz centralizam kraljevine Jugoslavije i porodice Karadžordžević i centralizam druge Jugoslavije gdje su srbi komandovali vojskom,milicijom,diplomatijom,carinom,prosvjetom.NO PASARAN.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
i kad bi sutra bili izbori.. dobar dio ovih ljudi nebi izaslo da glasa..
Ulazem "Kviska"-bez komentara...
Dajte nešto pametnije članke. Srbija, Vučić, Vulin, Šešelj itd. Koga to interesuje? Možda jedino ovog Bulevara da liječi svoje komplekse ovde na Klixu.
mitrovic je na pinku okupio skvadru Zla da tumaci proteste po gebelsovoj metodologiji ...
Treba vlastima u Srbiji, i u BiH naravno, mamu *ebat hladno, sve zgrade srusit, i ne stati dok se sve ne sredi.
srusi pa onda od tvojih para se popravi haha. dovoljno je samo da na izborima glasaz za promjene koje zelis