Napravio veliki dug
72

Novi problemi za Čedu Jovanovića: Skinuto mu brojilo jer nije plaćao struju?

G. M.
Čedomir Jovanović (Foto: I. L./Klix.ba)
Čedomir Jovanović (Foto: I. L./Klix.ba)
Lider LDP-a Srbije Čedomir Jovanović našao se u središtu novog skandala, poslije nedavnog saslušanja zbog navodne tučnjave sa suprugom Jelenom koju su oboje u novobeogradskoj policiji negirali.

Kako "Kurir" saznaje, u Elektrodistribuciji Beograd (EDB) je potvrđeno da je političaru jučer skinuto brojilo zbog krađe struje jer račune nije plaćao od 2020. godine.

Dosad mu nisu mogli skinuti brojilo jer je bilo pod ključem. Kako saznajemo "Kurir" od komšija, uvijek je pronalazio način "da se izvuče".

EDB-u ga je prijavio vlasnik stana u kom živi kao podstanar, a koji je ujedno i vlasnik firme Europolis, koja je tu registrovana. Tako je EDB-u podnesen zahtjev da se skine brojilo.

Kako se nezvanično saznaje, riječ je o najmanje dva miliona dinara duga koji nije plaćen a za koji ga je prijavio stanodavac. Tačnije, za korištenje struje koju, kako tvrdi, nije plaćao od 2020. godine. Tako da će Jovanović sada pred pravosudnim organima morati da objasni kako je do svega toga došlo.

Kada je pozvan za komentar, Jovanović je za Republiku rekao da se "radi o običnoj gluposti".

"Zaista nemam šta da vam izjavim, ni kako da budem jasniji, jer znam ko je to slagao i znam i zašto", rekao je Jovanović.