Krenulo je
0

Nova optužba protiv Cece Ražnatović zbog nasilničkog ponašanja

FENA
Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je novu optužnicu protiv folk pjevačice Svetlane Ražnatović zbog nasilničkog ponašanja, rekao je šef beogradskog Prvog osnovnog tužilaštva Ljubivoje Đorđević.

"Ovaj optužni prijedlog protiv Ražnatović zbog nasilničkog ponašanja nema veze sa sporazumom o priznanju krivice koji je sklopilo Više javno tužilaštvo. Ovaj predmet će imati odvojenu pravnu raspravu", kazao je Đorđević za Blic.

Pored Ražnatović, kako prenosi beogradski list, istom optužnicom tereti se i njen zet Predrag Ocokoljić.

Važećim zakonskim propisima, za krivično djelo nasilničkog ponašanja propisana je kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Blic piše da je nova optužnica protiv Ražnatović podignuta 20. aprila, samo 12 dana nakon što je potpisala sporazum kojim je priznala krivicu za nezakonitu prodaju fudbalera i posjedovanje oružja. Viši sud u Beogradu taj sporazum je usvojio 9. maja.

List prenosi da je, prema navodima optužnice, Ražnatović došla u sukob s Aleksandrom Olarevićem, direktorom fudbalskog kluba "Mladi proleter" zbog vlasništva nad klubom čiji je on bio direktor, jer je tvrdila da klub pripada FK "Oblilić", na čijem je čelu bila.

Ražnatović i Ocokoljić se terete, prema pisanju Blica, da su pozvali Olarevića na sastanak u prostorijama "Mladog proletera", gdje mu je pjevačica, pred Olarevićevom suprugom i još troje ljudi, prijetila a Ocokoljić udario pesnicom u lice.