{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Norin otac: Napokon je slobodna. Bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli

20.3.2013. u 19:34
10
Norin otac: Napokon je slobodna. Bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli
10
Norin otac: Napokon je slobodna. Bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli
Nora
Otac malene Nore, Ivica Šitum, napisao je dirljivu poruku u kojoj je opisao posljednje trenutke sa svojom kćerkom, koja je preminula usljed komplikacija izazvanih limfoblastičnom leukemijom.
Otac "strašne lavice", kako su malenu Noru prozvali, uputio je poruku svim prijateljima i onima koji su djevojčicu podržavali putem njene Facebook stranice.

Poruku Ivice Šituma prenosimo u cjelosti:

"Danas pada kiša. Ne pada onako jako sa vjetrom već baš nekako blago, toplo, plačno. Jako smo iscrpljeni zadnjih dana i sinoć smo pokušali odspavati da skupimo snage za danas, ali nije išlo.

Ipak sam se morao vratiti u bolnicu i biti pored nje jer kad je gledam tek onda odmaram i tek sam tada smiren. Znao sam da je ovo dan za opraštanje od moje male ljubavi i htio sam biti što duže sa njom. U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti.

U 0.20 ili u 5.20 sati po našem vremenu naša mala duša je napustila svoje izmučeno tijelo. Otišao je strašni tatin i mamin lav i pridružio se svom čoporu malih lavova koji su otišli prije nje. Otišla je među svoje male prijatelje ćelavih glavica i tužnih umornih očiju, nadam se u jedan bolji i sretniji svijet.

Išla se igrati sa Ivanom, Nikolom, Katjom, Gradckim i svima onim malim mučenicima koji su otišli prije nje. Skinuli su okove sa našeg malog galiota jer je njena lađa došla do svoje mirne luke.

Napokon je slobodna. Bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli. Umrla je na našim rukama i pored naših srca koja će do kraja života biti ispunjena ljubavlju i uspomenama na nju. Spavaj mali umorni strašni lave. Vole te tata i mama".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: