Nikolić poručio srbijanskoj vladi da se "ne igra" do junske odluke EU

F
FENA
17.2.2013. u 11:52
0
42
Nikolić poručio srbijanskoj vladi da se "ne igra" do junske odluke EU
0
Nikolić poručio srbijanskoj vladi da se "ne igra" do junske odluke EU Tomislav Nikolić (Foto: Arhiv/AFP)
Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić poručio je u subotu vladi da se "ne igra" vlastitom stabilnošću do juna, jer Srbija "puno toga ulaže" u pokušaj da dobije datum pristupnih pregovora s Europskom unijom.
U intervjuu beogradskoj televiziji Prva, Nikolić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom vlade Srbije, ali i prokomentirao nagađanja o narušenoj stabilnosti izvršne vlasti.

"Mene mogu pitati za savjet i ja im dajem savjet - ne igrajte se do juna zato što puno toga ulažemo u pokušaj da dobijemo datum za početak pregovora s EU", rekao je Nikolić za TV Prva.

Nikolić je u vezi stabilnosti vlade i povezivanja premijera Ivice Dačića s nekim od članova kriminalne grupe po vodstvom Darka Šarića, optuženog za trgovinu drogom, rekao kako je premijer pogriješio i da je odmah trebao objasniti sve što se događalo.

"Mislim da je pritisak na Dačića ogroman i da bi mu samo još falilo da ga i mi ostali (iz vladajuće koalicije) počnemo napadati i pitanje je kako bi uopće i psihički podnio takve napade", rekao je predsjednik Srbije.

Nikolić je ocijenio da bi novi izbori donijeli "novi raspored snaga u Srbiji".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (42)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: