"Od mene nema boljeg"
0

Nikolić: Očekujem da mi Tadić večeras čestita na pobjedi

SRNA
Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom (Foto: AFP)
Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom (Foto: AFP)
Predsjednički kandidat SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je danas da je ubijeđen da će pobijediti na izborima i da u Srbiji nema boljeg, ali da je sve u rukama građana Srbije.

"Nikada nisam propustio priliku da čestitam onome ko me pobijedi. Isto tako očekujem da večeras Boris Tadić čestita meni pobedu na izborima, jer tu čestitku zaslužujem više nego on", rekao je Nikolić novinarima poslije glasanja na biračkom mjestu 59 u OŠ "Kralj Aleksandar Prvi" u Beogradu.

On je izrazio očekivanje da će građani izaći na birališta u što većem broju zato što to garantuje da onaj ko pobijedi ima iza sebe mnogo građana.

"Nadam se da će izbori biti fer i pošteni. Ovog puta ćemo obratiti posebnu pažnju na svako biračko mjesto. Nećemo dozvoliti nikakvu prevaru i krađu. Srbija ne zaslužuje da dobije predsjednika u kog bi se sumnjalo da je nešto ukrao", izjavio je Nikolić.

On je rekao da je učinio sve što je bilo moguće, da je nastupao fer, korektno i pošteno, te podsjetio da Srbija mora da se promijeni da bi krenula dalje.

On je dodao da je zahvalan madijima koji su u kampanji učestvovali tako što su znali svoju profesiju, te da je oprostio onima koji su radili isključivo za kandidata DS-a.

Na predsjedničkim izborima u Srbiji do 10.00 sati glasalo je 8,37 posto birača, saopštila je Republička izborna komisija