{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nikolić: Divljaštvo nad Vučićem ličilo na napad na srpske svatove 1992. godine

12.7.2015. u 10:20
871
Nikolić: Divljaštvo nad Vučićem ličilo na napad na srpske svatove 1992. godine
871
Nikolić: Divljaštvo nad Vučićem ličilo na napad na srpske svatove 1992. godine
Foto: AFP
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima, koji je označio kao pokušaj linčovanja, predstavlja odraz loših odnosa u BiH i pokazatelj mišljenja pojedinih bošnjačkih političara i vjerskih vođa o Srbima.
"Pokušaj linčovanja predsjednika Vlade Srbije je odraz loših, skoro neprijateljskih, odnosa u BiH i jasno pokazuje šta o Srbima kao narodu misle pojedini bošnjački političari i vjerske vođe", izjavio je Nikolić, a saopštila Služba za saradnju sa medijima predsjednika Srbije.

Nikolić navodi dalje da je Vučić napadnut zato što je predstavljao Srbiju i što je "došao sa rukom ispruženom u znak pomirenja".

"Niko ne smije da ostane ravnodušan pred divljaštvom koje je ličilo na napad na srpske svatove 1992. godine. Ako je potrebna izuzetna hrabrost da bi se otišlo u prijateljsku posjetu, onda se postavlja pitanje šta je tek neprijateljstvo", naveo je Nikolić i čestitao Vučiću na hrabrosti i njegovom osiguranju na odanosti.

Predsjednik Srbije ističe dalje da Srbija svoj stav prema drugim narodima i državama neće da mijenja.

"On ostaje prijateljski, drugi treba da se zamisle nad onim što čine ili su učinili svađajući nas 20 godina poslije građanskog rata“, rekao je Nikolić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: