{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Nikolić će biti odgovoran za posljedice demonstracija"

S
13.5.2012. u 10:24
0
1
"Nikolić će biti odgovoran za posljedice demonstracija"
0
"Nikolić će biti odgovoran za posljedice demonstracija"
Dragan Šutanovac
Potpredsjednik Demokratske stranke /DS/ Dragan Šutanovac poručio je da će, ako bude demonstracija zbog navodne izborne krađe, Tomislav Nikolić biti odgovoran za sve posljedice.
Šutanovac je rekao da je Nikolić, prijetnjom nasiljem i organizovanjem demonstracija koje mogu da ugroze živote ljudi, još jednom pokazao svoju pravu prirodu, koju je tokom kampanje pokušao da prikrije. On je istakao da nadležni treba da provjere da li je bilo nepravilnosti prilikom glasanja 6. maja, a od svih političkih aktera očekuje da prije svega budu odgovorni i da prihvate izborni rezultat.

Šutanovac je rekao da dogovor sa Socijalističkom partijom Srbije, iako nekome možda tako ne izgleda, nije došao odjednom, niti treba da predstavlja iznenađenje. "Sarađujemo četiri godine, rezultati rada Vlade su zajednički i bez obzira na kampanje koje su bile sučeljene i različite, obje stranke se zalažu za evropske vrijednosti i žele da Srbiju u najkraćem mogućem roku uvedu u EU", objasnio je potpredsjednik DS-a.

Šutanovac je istakao da predsjednik Boris Tadić i partneri na izbornoj listi DS-a ne prihvataju ucjene, navodeći da u razgovorima koje su imali niko nije nastupio sa uslovljavanjima. "Vjerujem da ćemo lako doći do konačnog dogovora, a sigurno je da ga nećemo praviti prije 20. maja", rekao je Šutanovac za "Blic".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: