Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budaletina!
Kako vas ovak klix pali, samo da se susjedi ili komsije sto vise ocrne, a propustili su javiti da su ti susjedi za liječenje jednog djeteta u četiri dana skupili 37 milijuna kuna!
@engineerats Ovaj lik što je pregazio skupio kune?
@engineerats nema ovo veze ni sa kakvim ocrnjivanjem ni susjeda ni komšija, nego sa kretenom.
Droga Portorož
ehehhehe .... mozda nije hercegovac jer prurgeri vole svaliti na nase ere sve
zalosno...ociti primjer namjere ubiti nekoga..danas golub , sutra.......
Izet, garant.
Sad ce SDA talibani se upaliti a oni neki dan bacili zavezanog konja u rijeku ..
@Sorzon tebi čini mi se nije žao ni konja ni golubova.....
ja jednom skrecem na semaforu na ZELENO kad lik s biciklom 5 centi ispred mene presjece put. Isao trotoarom i proleti da se ne osvrnu. Ne znam je li i njemu bilo zeleno jer zna nekad biti istovremeno i pjesacima i onim sto skrecu al uglavnom pretrnuo sam, mogo ubit covjeka i robije zaglaviti.
Ustaški, UZP, pedokatolički terorista!!!!!!!
Uzasno.
Baš onako europski i hrvatski...nosioci europskih vrijednosti. UZP
Nije mogao po sarajevu pa po zagrebu