|

"Neću dozvoliti da Hrvati u BiH budu obespravljeni"

"Neću dozvoliti da Hrvati u BiH budu obespravljeni"
0
F
FENA
14.12.2009. u 22:18
65
komentara
0

dijeljenja
"Neću dozvoliti da Hrvati u BiH budu obespravljeni"
Neovisni kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Dragan Primorac izjavio je u ponedjeljak navečer u Mostaru da će, ako pobjedi na izborima, sve učiniti da Hrvati u BiH budu konstitutvan narod u stvarnosti, a ne samo na papiru.
"Uvijek ćete biti u mom srcu i neću dozvoliti da budete obespravljeni", poručio je Primorac prilikom predizbornog skupa održanog u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Također je poručio da će Hrvati u BiH uvijek imati pravo na hrvatsko državljanstvo i pravo glasa na izborima, kao što to ima svaki Amerikanac, ma gdje god živio.

"Kada postanem hrvatski predsjednik, te se stvari više neće dovoditi u pitanje", obećao je Primorac, dodavši kako će se zauzimati za izgradnju Hrvatske koja će skrbiti za sve hrvatske državljane širom svijeta.

Primorac je u svom obraćanju simpatizerima istaknuo da je uvjeren u izbornu pobjedu te da će postati hrvatski predsjednik koji će pokrenuti i stvoriti novu Hrvatsku.

"To više nije san, već sve više java", kazao je Primorac, pozivajući se na najnovija istraživanja javnog mijenja prema kojima se za drugi krug ravnopravno bori s Nadanom Vidoševićem i Milanom Bandićem.

"Uspjet ćemo 100 posto", poručio je Primorac.
Prijavi grešku


Komentari (65)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...