Regija
0

Nastavljena intezivna potraga za nestalom Antonijom Bilić

FENA
Foto: Danas.hr
Foto: Danas.hr
Ured načelnika šibensko-kninske Policijske uprave izvijestio je da se danas nastavlja intenzivna potraga za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić.

"Danas je nastavljena pretraga područja riječnog korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškom slapu. Osima toga, nastavlja se i pretraga akumulacijskoga jezera Štikada kog Gračaca, gdje će se, osim jezera, pretraživati i područje oko toga jezera. Pretraživati će se i područje dionice ceste od Prezida do Gračaca, kao i jezero Sveti Rok", navodi se u saopćenju.

Dodaje se da u potrazi uz pripadnike slovenske vojske i specijalce, kao i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, sudjeluje više od 160 osoba, najvećim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije iz šibensko-kninske i drugih policijskih uprava te kao i svakoga dana pripadnici Gorske službe spašavanja s psima.

Osumnjiči za ubistvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić, Dragana Paravinju danas će ponovo ispitati hrvatski istražitelji u zatvoru u istočnom Sarajevu.