Nesreća na snijegu
0

Na snowboardu poginuo brat Maksima Mrvice

Sarajevo-x.com
Hrvatski portal Dalmacija News u utorak poslijepodne neslužbeno prenosi tragičnu vijest da je na skijalištu na Bjelolasici poginuo Slavko Mrvica, mlađi brat poznatog pijanste Maksima Mrvice.

Mladi snowborder iz Šibenika koji je poginuo na skijalištu na Bjelolasici je brat svjetski poznatog pijanista Maksima Mrvice, a hrvatska policija još utvrđuje okolnosti koje su dovele do tragedije.

'Na skijalištu Bjelolasica u utorak oko 10.30 poginuo je 24-godišnji S.M. iz Šibenika, javila je Policijska uprava karlovačka. Nakon obavljenog očevida znat će se više informacija o tragediji.

Prema prvim informacijama poginuli je bio snowboarder. Neslužbeno se međutim doznaje kako se radi o Slavku Mrvici, bratu svjetski poznatog 34-godišnjeg pijaniste Maksima Mrvice.

Slavko, inače strastveni zaljubljenik u snowboard, otišao je na Bjelolasicu u ponedjeljak, gdje je utorak pod još neutvrđenim okolnostima i stradao tijekom snowboarda', javlja Dalmacijanews.

Inače, dvojica braće poznatog pijaniste bili su pomorci. Najmlađi brat, Slavko Mrvica plovio je na teretnom brodu, dok je Stipe pomorac na Jadrolinijinim brodovima po Jadranu, kako je na svom blogu svojedobno objavio Maksim Mrvica.