|

Na ostarjelu babu Bilju niko ne obraća pažnju

Na ostarjelu babu Bilju niko ne obraća pažnju
0
S
Sarajevo-x.com
6.11.2009. u 10:48
0
komentara
0

dijeljenja
Na ostarjelu babu Bilju niko ne obraća pažnju Foto: Večernje novosti
Reporteri beogradskih Večernjih novosti sreli su ratnu zločinku Biljanu Plavšić u šetnji beogradskim ulicama, dok je sa svojim bratićem razgledala izloge i obilazila prodavnice. Prolaznici su bili potpuno ravnodušni prema njenoj pojavi. Bilji i pored toga osmijeh nije silazio s lica.
'U dugoj sivoj jakni, sportskim patikama, i pantalonama podvrnutih nogavica Plavšićeva je svježeg lica i pomalo sjetnog pogleda koračala pločnikom Ulice kralja Milana', pišu Novosti.

'Prolaznici koji su i primjetili bivšu predsjednicu Republike Srpske, tek bi se kratko osvrnuli i bacili brz pogled.', primjećuju novinari ovih beogradskih novina.

Ni prodavačice u jednoj od radnji koje je posjetila nisu ničim odavale da uslužuju, ipak, nesvakidašnju mušteriju. Ljubazno su joj ponudile pomoć dok je razgledala sivu zimsku jaknu koja joj se svidjela. Tek kada je Plavšićeva izašla iz prodavnice, jedna od radnice dotrčala je do kolege i značajno ga upitala - jesi li vidio ko nam je bio u radnji?

Novinarima koji su je pratili Plavšićeva nije željela davati nikakve izjave a njen bratić je zamolio da ih ne uznemiravaju jer se radi o porodičnoj šetnji.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.