{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Makarskoj rivijeri više od 50.000 turista

F
26.7.2014. u 14:36
62
58
Na Makarskoj rivijeri više od 50.000 turista
62
Na Makarskoj rivijeri više od 50.000 turista
Udarni turistički vikend na Makarskoj rivijeri u znaku je najveće julske ljetne smjene turista u kojoj će više od 10.000 gostiju otputovati s mora, a isto toliko ih stići na odmor, pa će prema najavama i stanju bookinga ljetovanje na Primorju nastaviti više od 50.000 domaćih i stranih turista.
Na državnoj cesti D8 promet je znatno pojačan, vozi se usporeno u kolonama, a veće su prometne gužve su na prilazima Makarskoj, Baškoj Vodi, Tučepima i Podgori. Na prometnici od Baškog Polja kroz tunel Sveti Ilija do autoceste promet je u oba smjera znatno pojačan, kao i na putnom pravcu Makarska – Vrgorac preko Biokova.

Trajekt Pelješčanka na liniji Makarska – Sumartin u prvoj kao ni u drugoj plovidbi nije uspio ukrcati sve putnike i vozila za otok Brač pa je tridesetak vozila ostalo čekati prvu poslijepodnevnu plovidbu.

Na liniji Drvenik – Sućuraj od jutros neprekidno plove dva trajekta. Na ukrcaj se čeka oko sat i pol vremena, a s Hvara prema kopnu tridesetak minuta.

Autobusi na makarski autobusni kolodvor u dolasku i odlasku su popunjeni, uvedene su i dodatne linije, a slobodnih mjesta je vrlo malo.

Hoteli su uglavnom popunjeni, ugošćavaju oko 12.000 gostiju pa hotelijeri preporučuju prethodnu rezervaciju smještaja, dok u sobama i apartmanima privatnih kućevlasnika i dalje ima slobodnih postelja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: