Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika ko da su u svemiru
https://vijesti.ba/clanak/527628/srbija-u-duznickom-ropstvu-prema-kini-domace-firme-u-propasti
Gledaj Security astromauta
Nije vise ni vakcinacija vec nazivaju to imunizacijom HAHAHA, iako pfizer njje ni vakcina koja potice imuni odgovor vec se moze nazvati genska terapija. Dva grama mozka je dovoljno da skontas da je kUrona prevara.
Pa ja, pocinje odmah. Samo kod nas dodje u petak vakcine, a nasi kazu "od ponedjeljka cemo poceti".... Pa ja laganini samo, nema potrebe da srkletimo.
bravo kosovo tako to radi jedna nezavisna drzava
U Bosni cekaju da im istekne rok ili da ih SDA mafija razblazi sa Torabi vodom.
Kosovo samo sebi kupuje vakcine, a mi samo sadakom guramo dalje....
Evo i Kosovo tek pocelo da se vakcinise. Pa ipak, njihov zvanicnik daje opustenu izjavu. Nema ovolike presije, pritiska i gadosti kao kod nas. Godinu dana smo bez vakcina i eto zaboga smak svijeta sto jos uvijek nemamo te vakcine.
Sve fol Kosovo vako nako, a gaze nas opasno u svemu, dok nasi nogu preko noge i uz kafu komentarisu ma sta ce onaj siptar, pregazise nas svi
Samo kod nas počinje tjedan dana nakon dostave. Mi u fazonu: polako, nema žurbe
čudno na Kosovu ni traga kmečanju
https://www.vijesti.me/svijet/evropa/523951/odgovornost-za-nezeljena-dejstva-vakcine-ljekari-u-italiji-pod-istragom-za-ubistvo
Odmah? Zar je moguce takvo nesto? Zar se ne ceka jednu sedmicu bezrazlozno, pa se onda dvije sedmice vrši podjela, pa se opet ceka, i onda se vakcinise samo elita?
Svecka vodi protiv siptarske marve 3 : 0 na Kosmetu hahaha. Smijem se grohotom, neka slavi regija!!
Al mogu srat ovi srpski botovi.
Kod nas ce rom isteci dok zavrsimo sve procedure.
A nasi mediji nas danima truju da je BIH zadnja na svijetu kojs je dobila vakcine, a eto Kosovo danas, Crna gora i Makedonija isto tako
al mi nismo jos krenuli u raspodjelu. Ipak je vikend a ovi na drzavnim jaslama ipak ne rade vikendom. A u petak bila djuma.