|

Na hrvatskoj autocesti zapalio se autobus u kojem je bilo 49 putnika

Na hrvatskoj autocesti zapalio se autobus u kojem je bilo 49 putnika
28
E. Sk.
17.8.2019. u 22:35
30
komentara
28

dijeljenja
Na autocesti A1 u smjeru Zagreba prije tunela Sv. Rok, večeras, nešto prije 20 sati, odvijala se prava drama, kada se zapalio autobus. Riječ je o autobusu čeških registracija u kojem je bilo 49 putnika, pišu hrvatski mediji.
Zbog požara na autobusu za sav saobraćaj zatvorena je dionica Maslenica-Sveti Rok, u smjeru Zagreba, a kolona je duga oko 5 kilometara.

"U 20 sati dobili smo dojavu o požaru na autocesti kilometar prije tunela Sv. Rok u pravcu Zagreba. Zapalio se autobus čeških registracija u kojem je bilo 49 putnika. Niko nije povrijeđen", kazala je Ivana Grbin, portparolka PU zadarske za Index.hr.

Zbog nesreće su se stvarale ogromne gužve,. Policija i vatrogasci su na terenu, a mediji prenose da su putnici sa stvarima stajali na zaustavnoj traci autoceste.

"Otvorenog plamena nema. Požar je ugašen i sada se radi sanacija. Vatra je u rekordnom roku ugašena, a na teren je izašlo pet vatrogasaca s četiri vozila, a preventivno su došla još dva vatrogasca", izjavio je Stjepan Rukavina, zamjenik vatrogasnog zapovjednika HAC-a.
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...