Mislili da je gej
161

Muškarac brutalno pretučen u Beogradu zbog ljubičaste torbe za pse

E. Sk.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ilija Vučević pretučen je sinoć u piceriji Trg u Beogradu samo zato jer su dvojica muškaraca mislila da je homoseksualac. Sporna je bila ljubičasta torba za psa koju je nosio.

Vučević je za srbijanske medije objasnio šta se desilo. Iz ovog napada izašao je s brojnim modricama i ogrebotinama u predjelu glave, jednim šavom, kao i tri izbijena zuba.

"Čekali smo u redu u piceriji kada sam prišao drugu da uzmem picu, jedan od njih je počeo da provocira da sam peder zato što nosim ljubičastu torbu, to je inače torba za psa. Nastavio je da dobacuje na šta sam mu ja odgovorio da šuti. Onda su počeli da me guraju, neki ljudi su pokušali da spriječe, ali su me udarili desetak puta. Tek kada je supruga koja me je čekala vani ušla unutra i počela da pokazuje prsten i govori da nisam homoseksualac i da mi je ona žena prestali su i pobjegli", kazao je Vučević za portal Danas.

Nakon incidenta stigla je policija i hitna pomoć, a Vučeviću su u Urgentnom centru konstatovane teške tjelesne povrede.

"U policiji smo bili do pola šest ujutro, podnio sam prijavu protiv NN lica, a tek nakon što se tužilac uputi u slučaj, znat ću kako će ovaj napad biti okarakterisan", poručio je Vučević.