Stravičan zločin u Novom Sadu
0

Mladić ubio prostitutku presjekavši joj grkljan

Sarajevo-x.com
Mjesto na kojem se okupljaju prostitutke (Foto: Press)
Mjesto na kojem se okupljaju prostitutke (Foto: Press)
Srbijanska policija traga za 25-godišnjim Miroslavom Demirovićem koji je osumnjičen da je u ponedjeljak uveče u Novom Sadu brutalno ubio prostitutku Maricu N. (33) iz Beograda, objavio je Press.

Demirović se sumnjiči da je prerezao grkljan prostitutki Marici na mjestu zvanom Kaćka petlja u Novom Sadu, gdje se okupljaju prostitutke.

Identitet osumnjičenog za stravični zločin otkriven je u noći između utorka i srijede, nakon opsežne policijske potrage.

"Inspektori novosadske kriminalističke policije i pripadnici Žandarmerije odmah nakon otkrivanja tijela pretresli su desetak objekata i priveli nekoliko osoba. Ubica je brzo identifikovan i policija mu je na tragu. Inspektori su prethodne noći bili na terenu, a prilikom pretresa stanova pronađena je određena količina narkotika, kao i nekoliko osoba za kojima se odranije traga", naveo je izvor Pressa iz novosadske policije.

Nestanak nesretne devojke prijavile su njena sestra i druga prostitutka koje su i pronašle leš u šiblju iza benzinske pumpe na mjestu na kojem novosadske prostitutke dovode mušterije.

"Maričin grkljan bio je prerezan, a tijelo potpuno obnaženo. Odmah je alarmirana policija i Hitna pomoć, ali nesretnoj devojci nije bilo spasa. Miroslav nije bio makro nego mušterija, barem se tako predstavio. Na tom mjestu su se dogovarali o cijeni i načinu rada, a nije isključeno da je mottiv monstruoznog ubistva koristoljublje", naveo je neimenovani izvor.

Miroslav Demirović je od ranije poznat policiji. Kada je imao 15 godina sjekirom je ubio prvog komšiju u rodnom Vilovu, a po izlasku iz maloljetničkog zatvora živio je sa starijom ženom i zlostavljao njeno maloljetno dijete. Zbog porodičnog nasilja vraćen je u zatvor, a po izlasku počinio je niz krivičnih dijela, od sitnih krađa do razbojništava.