Uzvratila na udarac
28

Mlada rukometašica priznala da je nožem ubila Mitrovića

SRNA
Marija Milić ubila ljubavnika
Marija Milić ubila ljubavnika
Bivša rukometašica pljevaljskog kluba "Biseri" Marija Milić (19) tokom saslušanja u tužilaštvu priznala je da je ubila potpredsjednika Fudbalskog kluba "Rudar" iz Pljevalja Radmila Mitrovića (47).

Milićeva je tužilaštvu ispričila da je Mitrović udario prije nego je potegla nož. Nakon saslušanja tužilac je donio rješenje o njenom zadržavanju.

"Oko 16.00 sati uz krivičnu prijavu u prostorije Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, privedena je i saslušana osumnjičena Milić Marija, uz prisustvo advokata po izboru Ratka Pantovića", rekao je dežurni tužilac Željko Tomković koji nije želio da govori o detaljima odbrane.

U iznajmljenom stanu u ulici Piperska bb, u Zagoriču ubijeni Mitrović i bivša rukometašica "Bisera" živjeli su, navodno, godinu dana, javljaju crnogorski mediji.

Načelnik kriminalističke službe Područne jedinice Podgorica Branislav Živković rekao je da je Mitrovićevo tijelo poslato na obdukciju, a u toku je utvrđivanje činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do ubistva.

"Njih dvoje su prethodno bili u gradu, došlo je do svađe i fizičkog obračuna između njih. Tužilac je kvalifikovao to krivično djelo kao ubistvo i Milić Marija će uz prijavu biti privedena nadležnom tužiocu", rekao je Živković.

Milićeva je ranije uhapšena zbog sumnje da je rano jutros ubila Mitrovića u podgoričkom naselju Zagorič. Mitrović je jutros zadobio ubodnu ranu u vrat i hitno je prevezen u Klinički centar u Podgorici gdje je preminuo.
Mitrović je sa ekipom "Rudara" u subotu otputovao u Podgoricu na meč sa ekipom "Mladosti". Poslije utakmice ispratio je fudbalere i stručni štab za Pljevlja, a on je ostao u Podgorici.