Slavili završetak školske godine
2

Metalnim šipkama i palicama pretukli mladića

SRNA
Policija traga za više nepoznatih lica koja su u tuči na popularnom kupalištu Štrand na Dunavu u Novom Sadu metalnim šipkama i palicama nanijeli višestruke prelome nosne kosti i prelom kosti očne duplje Petru R. (18) iz novosadskog naselja Veternik.

Novosadska Policijska uprava saopštila je da je Petar R. sa teškim tjelesnim povredama prebačen u novosadski Urgentni centar, gdje je zadržan, ali nije životno ugrožen.

Njegov drugar, maloljetni L.M. (17), takođe iz Veternika, u tuči je zadobio lakše tjelesne povrede i poslije ukazane ljekarske pomoći u Urgentnom centru pušten je na kućno liječenje.

Do tuče je došlo kad su Petra R i L. M. napala nepoznata lica metalnim šipkama i palicama dok su u jednom ugostiteljskom objektu na Štrandu slavili završetak školske godine u novosadskim srednjim školama.

Novosadska policija preduzima intenzivne radnje na pronalaženju izvršilaca i procesuiranja njihove krivične odgovornosti.

Sat poslije pomenute tuče, navodi policija, na "Štrandu" je došlo do nove tuče u kojoj je Danilo B. /19/ iz Sremske Kamenice kod Novog Sada zadao nekoliko udaraca Nikoli T. /21/ iz Leskovca, koji je prijavljen u Studentskom domu u Novom Sadu.

Kod Nikole T. ljekari su konstatovali lake tjelesne povrede, a protiv Danila B. podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog narušavanja javnog reda i mira.