|

"Mesić je počeo i završava mandat vicevima i lažima"

"Mesić je počeo i završava mandat vicevima i lažima"
0
F
FENA
10.12.2009. u 11:32
6
komentara
0

dijeljenja
"Mesić je počeo i završava mandat vicevima i lažima" Foto: AP
Za razliku od prvog hrvatskog predsjednika, predsjednik Mesić je započeo a izgleda i završava svoj mandat vicevima i lažima, izjavio je jutros novinarima na Mirogoju prilikom polaganja vijenaca u počast prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, bivši premijer i počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.
"Mislim da mu je puno bolje i pametnije da ne priziva često USKOK, jer bi taj USKOK uskoro mogao uskočiti među njega i njegove", rekao je Sanader.

Rekao je da je došao odati počast prvom predsjedniku hrvatske države i HDZ-a, istaknuvši da Franjo Tuđman ostaje zlatnim slovima zapisan u hrvatsku historiju i tu činjenicu ne može niko umanjiti.

"Ima naravno kritičara - to je demokratsko pravo da kritiziraju određene njegove poteze, međutim, ono što ostaje trajno, to je hrvatska država, sloboda i međunarodno priznata i afirmirana Hrvatska", izjavio je Sanader novinarima na Mirogoju.

Ivo Sanader bio je u izaslanstvu Predsjedništva HDZ-a, koje je jutros položilo vijenac na grob Franje Tuđmana na Mirogoju, u povodu 10. godišnjice njegove smrti.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...