Rezultati popisa stanovništva
0

Marija Jelena je bila prvi Jedi vitez u Hrvatskoj, danas ih je 303

Klix.ba
Marija Jelena Zen Lukić ima 33 godine i producentica je na RTL televiziji. Ona je jedna od prva tri Jedi viteza koji su još na prošlom popisu stanovništva u Hrvatskoj u rubriku vjeroispovijest upisali vitezove iz serijala "Ratovi zvijezda".

Broj vitezova na posljednjem popisu porastao je na čak 303. Marija Jelena za Jutarnji.hr kaže da joj je izuzetno drago da se broj Jedi vitezova toliko povećao. Tako se izjasnio i njen suprug, a stand-up komičar Ivan Šarić je također Jedi vitez.

Ona smatra da su se ovako izjašnjavalo uglavnom stanovništvo u srednjim godinama, višeg ili visokog obrazovnog stepena, iz urbanih područja. Marija Jelena sumnja da među ovih 303 ima baba i djedova iz ruralnih područja, ali bi joj bilo drago ako je tako, jer bi to značilo da su se oslobodili okova tradicionalizma.

Kaže da se ovako izjasnila jer nije imala želju da se u jednom takvom popisu preispituje njena intima koju dijeli sa svojim najbližim. Ona smatra da je na popisu bilo još nekoliko pitanja koja joj se čine nepotrebnim.

Marija Jelena kaže da su u dobrim odnosima sa svima pa i sa Klingoncima kojih u Hrvatskoj ima samo 20.