Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:)
pa to je vokabular rijeci ne samo tog medija nego i novinara Pinka koji su dno dna ... koji su to debili od novinara da pristanu da se podmetnu protestantima da ih napadnu da bi ih ko Vucic branio... ili da postavlja pitanje ciljano po zadatku vucica koje je provokativno da onda Vodja vucic odgovara na sebi svojstven nacin...
. Pa njemu je Mitrovic Z. napravio vlastiti rijaliti gdje on gostuje i javlja se svaki dan dno dna.. ali zato pink se bogati .. kada dodje drugi Vodja lako se promijeni strana ..to je u bicu srba .. pa tako je i Kusturica uletio u pricu zbog love .. zna kako funkcionira sve to ..
SRBIJANCI SMRDE AHAHHAHAHAHHAHAHHAHA
Srbi kad nemaju s kim da se biju, biju se medjusobno... eto kakav su narod...
vjerovatno u pauzi ga malo vučiću obali..
Nisu ga zatvorili, nisu uhapsili i maltertirali u pocijskoj stanici, nisu prebijali... Tražila se sloboda govora, naročito prema javnim ličnostima iz politike. U čemu je problem ?
GENOCIDAŠI !!!