{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lider MOST-a Božo Petrov skija na Kupresu

3.1.2016. u 19:40
7
52
Lider MOST-a Božo Petrov skija na Kupresu
7
Lider MOST-a Božo Petrov skija na Kupresu
Foto: Index.hr
U cijeloj političkoj sapunici u susjednoj Hrvatskoj lider MOST-a Božo Petrov bio je izložen raznim pritiscima. Hrvatski mediji pišu da iako Hrvatska još nema vladu, Petrov je izgleda odlučio odmoriti i razbistriti glavu na skijanju na Kupresu.
Čelnik MOST-a Božo Petrov mjesec i po držao je političku dramu na vrhuncu, održavao maratonske pregovore s HDZ-om i SDP-om, pritom ne odstupajući od tripartitne vlade, od koje je ipak naposlijetku odustao i otišao s HDZ-om.

Na Kupresu je viđen u društvu pripadnika Udruge veterana vojne policije Republike Hrvatske, prenosi Index.hr. Petrov je tako snimljen zajedno s Josipom Adžićem i Žarkom Krunešom.

Index podsjeća da je javnost jučer zgrozio novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner, koji je pod pratnjom i rotacijama zaobišao kolonu na Bregani kako bi što prije stigao na skijalište.

Glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja jučer je takvo ponašanje osudio.

"Poznato je da Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba i vjerojatno je ocijenjeno da je čekanje u koloni sigurnosni rizik. No, mišljenja smo da je u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereno."

Grmoja danas nije bio upoznat s činjenicom da se Božo Petrov nalazi na skijanju.

"Ne znam da je Petrov na skijanju, znam da je bio s porodicom, ne znam da skija čovjek. Što se tiče jučerašnjeg komentara, mislio sam na to da nije primjereno odlazak na skijanje u smislu pratnje, rotacija i sličnog. Reiner se mogao ići odmoriti dan ili dva negdje u Hrvatsku ili BiH. Ono što sam zamjerio su rotacije i sve to, čovjek nije na poziciji niti tri dana. Petrov još nije izabran ni za kakvu funkciju, zasad je tek saborski zastupnik", rekao je Grmoja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li se BiH adekvatno i humano odnosi prema migrantima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: