Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci imaju dvije Amerićke baze u gradu Ferizaj na Kosovu Bondstil najveća u Evropi i najveću vazduhoplovnu Američku bazu na Balkanu u Albanskom gradu Kućova 80 kilometara od Tirane. Treču bazu največu Amerčku pomorsku bazu na Balkanu gradit će se u Albanskoj luci VLORA.Amerikanci smatraju Albance liderom na Balkanu.
Srbi na aparatima
HAJRADINAJ I TACI INSISTIRAJU NA INTERPOLU- A NAJSUMNJIVIJI SU???
Evo kako srbijanci slave svoje poraze: https://youtu.be/r9kcAzF-J4k
Sad ce ih primit, prvi put je bila neka greska.
evo 4 put cu probati ..ne mogu da vjerujem da klix ovako cenzurise Kosovo treba priznati (vjerovatno se klix ne slaze s tim jer mi nece da upise komentar) i balasta se rijesiti ......a ovi koji guraju ovo ce vremenom shvatiti kakvu su bebu usvojili !!!!
poškoj poškoj, živjelo kosovo republjik..!!
kosovo republik
podrsku ?????