Hrvatska
0

Kosor energično demantirala špekulacije da daje ostavku

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor vrlo je energično danas demantirala špekulacije koje su se poslijepodne pojavile u medijskim krugovima da daje ostavku te ih nazvala nebulozama i "najobičnijim lažima".

U izjavi za Hinu, premijerka Kosor je na upit novinara ima li istine u tome da je tijekom dana ponudila ostavku odgovorila protupitanjem - "Zar vam ja izgledam kao netko tko odlazi?".

"Nikad nisam bila motiviranija i odlučnija u ostvarivanju i provedbi programa koji smo u Vladi zacrtali", rekla je premijerka Kosor Hini, nazvavši špekulacije o ostavci nebulozama i najobičnijim lažima. Istaknula je da nije u sukobu ni s jednim članom Vlade, pa ni s ministrom zdravstva Darkom Milinovićem.

Dodala je kako u prilog tome govori i njezin poslijepodnevni sastanak u Ministarstvu financija s resornim ministrom Ivanom Šukerom i suradnicima, a tema sastanka bila je, kako je rekla, priprema izrade proračuna za 2010.

U medijskim se krugovima danas popodne pojavila špekulacije kako je na sastanku u Vladi došlo do nesuglasica, te da je premijerka Kosor nezadovoljna zbog toga ponudila ostavku.