Odbrana monstruma
0

Klan Veljka Belivuka negira zločine: Sve nam je podmetnuto, naše žrtve su možda žive

G. M.
Foto: Pixsell/Stefan Tomasevic
Foto: Pixsell/Stefan Tomasevic
Na današnjem pripremnom ročištu Veljku Belivuku i njegovom klanu u Beogradu na kojem se čitala opzužnica za ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića, pomenuti vođa klana negirao je sve zločine koja mu se stavljau na teret i rekao da mu je sve - montirano.

Kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, on je izašao za govornicu i izjavio da su slike iz takozvane "klanice" koja je bila u Ritopeku, razgovori i poruke sa Sky aplikacije montirani.

Inače, advokat Nikola Ristović, koji je nedavno otkazao punomoćje Belivuku, prisutnima je rekao da je otkazano sutrašnje ročište jer, kako je on naveo, Vlade Draganić (vlasnik kuće u Ritopeku) ima koronu u zatvoru.

Podsjetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu u 9.30 se nastavilo pripremno ročište u procesu protiv organizoven grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića čiji se pripadnici terete za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Miljković je u svom uvodnom izlaganju navodno izjavio da "ubijeni nisu bili studenti teologije", navodeći da su oni možda živi jer nema dokaza da su ubijeni.

Miljković je navodno rekao da su svjedoci saradnici "pod hipnozom i patološki slučajevi", uz tvrdnju da su mašina za mljevenje mesa i oružje naknadno donijeti i podmetnuti.